Styleport The Retreat

STREAM OF LIGHT STHLM finns hos Styleport The Retreat i nyrenoverad lokal på Linnégatan 61B, Östermalm.

Här nedan hittar du information och länk till mina nya kollegor på Styleport

Frisörer Katrin och Clara

Har du frågor kring behandlingar? Maila boka@styleport.se eller ring 08-517 817 10. Är det första gången hos oss för färg/slingor är det viktigt att du även bokar en kostnadsfri konsultation.*

VÅR FILOSOFI

Vi tycker att det ska vara enkelt att få känna sig lite finare – varje dag! Med fokus på på frisörtjänster, men även frans- och brynstyling vill vi erbjuda den bästa upplevelsen med branschens högsta kvalitet på behandlingar och de produkter vi använder och säljer!

När du kommer till vår salong är det fokus på dig och den behandling du valt hos oss. Vår salong är platsen där du kan unna dig att få professionell skönhetshjälp vid såväl vardagliga som festliga tillfällen. Det ska vara enkelt att få den skönhetsbehandling du önskar. Vi är på plats när du har tid att komma. Ett par dagar i veckan erbjuder vi därför extra långa öppettider och du kan boka tid mellan 8:00 och 20.00.

Behandling och produkter ska hänga ihop. Vi ger dig personliga råd om vilka produkter som passar dig och dina behov. Du får testa olika produkter i våra behandlingar.

Vårt sortiment är noga utvalt av oss. Vi arbetar bara med varumärken som vi kan stå för. Vi har inte allt, men vi har det som vi tycker är bra. Vi hjälper dig att välja rätt och våra produkter köper du antingen i salongen med vår hjälp eller via vår e-handel.

Varmt välkommen!