OM SOL STHLM

STREAM OF LIGHT STHLM hittar du i nyrenoverad lokal på Linnégatan 61B, Östermalm C/o Styleport The Retreat.

Vi arbetar med den främsta maskinen för hårborttagning (Motus AX Moveo) på marknaden och förutom ett riktigt bra resultat får du också en i princip helt smärtfri behandling.

Vi kan också stoltsera med de allra bästa recinsonerna på bokadirket.se

Hur beskriver man enkelt en laserbehandling? Det var i alla fall den frågan vi ställde oss när vi till slut kom fram till företagsnamnet STREAM OF LIGHT (en stråle av ljus). För det är förstås ljus vi använder oss av vid permanent hårborttagning med laser.

Själv har jag genomgått flera smärtsamma behandlingar och inte haft en tanke på att bli laserterapeut innan jag behandlades med Motus AX Alexandritlaser.

Mina egna behandlingar år för år:


2005 – Ska det göra så här ont? Efter 3 hemskt smärtfulla behandlingar nöjer jag mig med resultatet på mina ben. Äntligen slipper jag sova med taggiga ben.
2013 – Min första IPL behandling, jag ville ju så gärna bli av med bikinilinjen. Efter 5 smärtsamma behandlingar ger jag upp då jag inte får någon nämnvärd bra effekt.
2019 – Någon berättar om Alexandritlaser Motus AX Moveo och jag bestämmer mig för att ge permanent hårborttagning ytterligare en chans.

Nu utbildad laserterapeut och vill självklart att ni blir lika nöjd som jag själv blev. Därför erbjuds alltid kostnadsfri konsultation. Vill att du känner dig trygg i att du tas omhand på bästa sätt – från konsultation till uppföljning.

Om du vill veta mer kring varför jag och andra företag valt att jobba med just denna laser, se mer här! För behandlingar och bokning se mer här!

Varmt välkomna!

Hårborttagning hos laserterapuet Lena Åholm