OM ALEXANDRITLASER

Kan man ta bort hår permanent?

Alexandritlaser är en långt utvecklad laser framtagen för permanent hårborttagning. Denna metod är idag vetenskaplig prövad och innehåller den mest avancerade tekniken som finns för hårborttagning. Våglängden för Alexandrit Lasern ligger på 755 nanometer, som enligt forskning är den bästa våglängden för just permanent hårborttagning. 

Alexandritlasern är den enda metod som behandlar tunna hårstrån lika effektivt som kraftigare hårstån. För att kunna behandla måste hårstrået innehålla en protein-sträng = pigmentet i hårstråt. Observera att även ljusare hårstrån innehåller pigment och går därför oftast att behandla. För personer med helt vita och gråa eller ljust röda hårstrån fungerar tyvärr inte denna behandlingsmetod.

Laserljuset leds ner via hårets pigment till hårsäcken där ljuset bränner sönder säcken och på så vis stoppar hårtillväxten.

Alexandritlaser Motus AX Moveo

Motus AX Move är en utveckling av den traditionella Alexandritlasern och är världens mest effektiva hårborttagningsmetod. Denna vidareutveckling använder flera olika tekniker som satts samman i en och samma maskin. Motus AX Move är det bästa valet för dig som vill få en effektiv och smärtfri behandling med ett fantastiskt resultat. Maskinen är utvecklad av Italienska DEKA som under 40 år utvecklat och levererat teknisk medicinsk utrustning runt om i världen.

Visst det finns mängder med olika metoder för hårborttagning Diod, IPL, diatermi, elektrolys, vaxning, plockning, hårborttagningskräm, epilator, trådning och rakning men vi vet att vi valt den absolut främsta och bästa metoden för permanent hårborttagning på marknaden.

Finns det någon bättre känsla än att gå ut ur duschen efter rakning? Tänk dig då att ha den känslan varje dag och slippa den jobbiga rak-processen. Vi på Stream of Light STHLM har lösningen. Vi utför permanent hårborttagning i Stockholm. För priser och behandlingar se här!