FÖR HENNE

Braziliansk hårborttagning är för henne en metod där man tar bort antingen allt eller en del av könshåret både framtill och bak. Behandling med laser gör att du slipper klåda, hudirritation och inåtväxande hår, vanliga reaktioner vid plockning, vaxning, rakning och då man använder hårborttagningskrämer. 

Oavsett om det är av estetiska eller hygieniska skäl är vår permanenta hårborttagning med laser det bästa alternativet för dig / för henne.

Fördelar med permanent hårborttagning med Motus AX Move Alexandritlaser för dig / för henne:

1. *Slipp besväret med rakning:* Genom att välja laserborttagning kan du glömma de irriterande problemen med ingrodda hårstrån och obehagliga rakutslag.

2. *Ökat självförtroende:* Istället för att störa dig på klåda och hudirritation kan du njuta av din lena och fina hud, vilket kan öka ditt självförtroende.

3. *Spara tid:* Att raka och vaxa sig kan vara tidskrävande. Med permanent hårborttagning sparar du mycket tid som du kan använda till andra aktiviteter.

4. *Smärtfri behandling:* Vaxning kan vara smärtsamt, men med den toppmoderna Alexandritlasern Motus AX Moveo kan du förvänta dig en smärtfri behandling.

5. *Alltid redo:* Med permanent hårborttagning kan du känna dig redo när som helst, även med kort varsel. Oavsett om du blir bjuden på middag, får chansen att spela padel, eller bestämmer dig för ett extra träningspass på gymmet, kan du tacka ja utan att behöva oroa dig för hårborttagning.

6. *Du väljer själv hur mycket eller hur lite:*Brazilen innebär inte att du behöver ta bort allt. Vi kan spara en liten frisyr framtill. På så vis behöver du inte tänka på att du kanske ångra dig längre fram. Vi tar bort de områden du vill inget annat. I behandlingen ingår allt även ca 10 cm ut på låret, insidan av blygdläppar samt rumpa mellan skinkorna.

Så varför inte överväga permanent hårborttagning med laser? Så många kunder har uttryckt sin glädje över beslutet och sagt: ”Varför gjorde jag inte detta tidigare?”.

Ytterligare anledningar till att kunder väljer att komma till just mig är att de känner sig trygga i att rummet går att låsa, allt är rent och snyggt samt de allra flesta känner sig väldigt trygga och avslappnade i mitt sällskap.

Brasilian är helt klart min vanligaste behandling och med tanke på hur svårrakat området är så är det väldigt förståligt.

Nedan följer några av mina betyg hos bokadirekt:

Lena är bland det bästa som hänt mig! Den tid i vardagen jag spar in för att jag har gjort laserbehandlingar hos henne är otrolig. Att det dessutom inte ens känns eller behövs särskilt många behandlingar är helt sant fast jag förstår att det låter alldeles för bra för att kunna vara det. Men försök motbevisa mig!

____________________

Lena är en fantastisk behandlare som gett mig helt otroliga resultat. Mycket kunnig och professionell som jag varmt rekommenderar.

____________________

Så proffsig och trevlig som vanligt! Fräsch salong, varm behandlingsbrits är ett stort plus. Synd att det inte blir nån fler behandlingar kvar, då man inte längre har oönskat hår kvar 😄 Skulle varmt rekommendera alla som vill bli av med håret, för all framtid

____________________

Lena är en fantastisk människa och får en att känna sig så välkommen och bekväm! Hon ger otroligt resultat efter bara en behandling!!😍

____________________

Har varit hos Lena många gånger, alltid trevlig, glad och otrolig noggrann med behandlingar, proffs på högnivå! Alltid nöjd så jag skulle absolut rekommendera henne!

____________________

Fantastiskt! Lena är så kunnig och proffsig i sitt utförande. Superfin salong, smidig och smärtfri behandling. Jättenöjd!

____________________

Otrolig terapeut, får en och känna sig så trygg och absolut inte obekväm. Så jordnära och trevlig! Plus i kanten är att hon är rolig också ☺️

____________________

Boka en gratis konsultation och börja för henne ett nya hårfria liv nu.

För henne Välkommen!

För mer information

För mer information om Motus AX Moveo

För fler recensioner på bokadirekt