FÖR HENNE

Brasiliansk hårborttagning är för henne en metod där man tar bort antingen allt eller en del av könshåret både fram och bak. Behandling med laser gör att du slipper klåda, hudirritation och inåtväxande hår, vanliga reaktioner vid plockning, vaxning, rakning och då man använder hårborttagningskrämer. 

Oavsett om det är av estetiska eller hygieniska skäl är vår permanenta hårborttagning med laser det bästa alternativet för dig.

En vanlig kundkommentar som vi får ofta är ”varför gjorde jag inte det här tidigare?!”

5 anledningar att göra laserbehandling:

1. Glöm de besvär förknippade med rakning: Bli av med ingrodda hårstrån och irriterande rakutslag. 

2. Ökat självförtroende: Slipp kliande utslag och njut istället av din mjuka och fina hud som ger dig ett ökat självförtroende.

3. Inget mer tidskrävande underhåll: Att raka och vaxa sig är något som många av oss ägnar massvis tid på. Med permanent hårborttagning kan du spara massvis med tid som du kan lägga på annat

4. Smärtfri behandling: Vaxning är en smärtsam metod. Slipp den smärtan nu. Med vår toppmoderna Alexandritlaser Motus AX Moveo lovar vi dig en smärtfri behandling.

5. Känn dig alltid redo: Känn dig redo att tacka JA även med kort varsel, när du blir bjuden på middag, padelbanan plötsligt blir ledig eller att du helt enkelt bestämmer dig för ett extra pass på gymmet.

Välkommen!

För mer information

För mer information om Motus AX Moveo